dinsdag 18 oktober 2016

So Polish Protect & Peel! Nieuw!

So Polish Protect & Peel! Nieuw!Weeral een nieuwe techniek bijgeleerd, ik kon niet wachten om het aan mijn medewerksters te leren. Ik herinner me mijn eerste cursus nageltjes nog. Ik zat op school en kon toen ook niet wachten om zelf aan de slag te gaan. Ik denk dat ik de jongste cursist was van Daniël, 17 jaar was ik . Acryl nageltjes waren het toen, poeder en vloeistof vermengen tot het perfecte bolletje om daarna een mooie nagel te creëren (hoewel mooi…daar hebben we even op moeten oefenen ;)) Een aantal jaar later, ik schat een jaar of 5, gaf ik zelf les voor Creative (een van de eerste grote Amerikaanse merken) aan toekomstige nagelstylisten.

Ik voelde dat het toen nog te vroeg was om les te geven, ik miste mijn klanten en de creativiteit, ik ging al snel zelf terug nageltjes zetten. Ik ging mee naar beurzen met Daniël en Lesley van Roebistein Cosmetics om demo’s te geven.

Intussen… zoveel jaar later en ervaring rijker vind ik het zalig om mijn team te ondersteunen en te begeleiden. Dus vorige week zijn we met de So Polish Protect & Peel aan de slag gegaan!

De So Polish Protect & Peel is een methode van gellak die de natuurlijke nagel niet beschadigt maar juist verzorgt, ideaal dus voor broze nagels die tot nu toe het moesten stellen met een nagellakje…. Onder de Vital Nail Skin wordt het Vital Nail Serum aangebracht zodat je nagels 2 weken optimaal verzorgd worden. De So Polish kan eenvoudig verwijdert worden door het Protect & Peel systeem. Je nagels drogen dus niet meer uit!

Tot gauw,Fran

Geen opmerkingen:

Een reactie posten