vrijdag 10 november 2017

Het "Kyalin" verhaal van Ellen

Het Beste regimmertjes,

Ik ben Ellen, 36 jaar en nu 82 kg dankzij Skin Affair en mijn coach Fran.Ik ben 3 jaar geleden 30kg verdikt, ik heb alles geprobeerd. Ik ben naar elke professor gelopen, ik heb een maagring laten plaatsen, een buikwancorrectie laten doen. Uiteindelijk probeerde ik 2 proteïnedieëten, welke geen resultaat gaven. Ze waren eentonig en niet lekker. Onlangs zag ik op Social Media de combinatie van sport met dieët om af te vallen, ik dacht kom, ik heb niets te verliezen en belde Fran. We maakten een afspraak en Fran legde me het Kyalin Afslankprogramma uit van a tot z. Ik zou het dieët combineren met E-Fit, hier sport je 20 minuten en bereik je een resultaat van 90 minuten intensief sporten. Dit was perfect voor mij, want ik ben geen fitnessmens ;). Dus... ik ben eraan begonnen, ik verschoot mij een bult - lacht- toen ik ale types, pasta, mousse, chili con carne, banana split en nog veel andere smakelijke gerchten mocht kiezen uit het Kyalin gamma.Bij Kyalin mag je 's middags én 's avonds vlees of vis met groenten eten. Wat kan je nog meer vragen?!Ik ben op nog geen maand 7kg verloren, natuurlijk ook dankzij de intensieve motivatie van Fran!!!Ik voel mij super, ik zou het iedereen aanraden want het is gewoon het perfecte dieët!

Groetjes van een happy Skin Affair klant!xoxo Ellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten