donderdag 22 maart 2018

Maak voor altijd een einde aan ACNE!

Maak voor altijd een einde aan ACNE!Acné is een multifactoriêle aandoening van de talgklier/haarfollikel. Ongeveer 85% van de mensen tussen de 12 en 24 jaar krijgt in meer of mindere mate last van acné. Bij vrouwen komt acné op latere leeftijd meer voor dan bij mannen. Beïnvloedende factoren bij acne zijn het klimaat (Q-Light kan een oplossing bieden) , een verstoorde darmflora (gebruik probiotica, Floradicol), vitaminetekort (Multivitamineral bevat vitamine B12), erfelijkheid, medicijnen en voeding. Verschillende voedingsstudies leggen verbanden tussen acne en diëten met een hoge glycemische index (rijk aan snelle suikers) en een hoge zuivelinname.

Wij behandelen in het instituut acné met fruitzuurpeelings, oxygentherapy en lichttherapie. Het is zeer belangrijk om de geadviseerde producten thuis te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Het blauwe licht van Q-Light activeert een lichtgevoelige stof van de bacterie P. Acnes, waardoor deze bacterie gedood wordt. Blauw licht werkt kalmerend, antibacterieel en ontstekingsremmend. Rood licht van Q-Light dringt dieper in de huid door en heeft een ontstekingremmende werking. Het vermindert de hoeveelheid schadelijke huidbacteriên en stimuleert de afbraak van beschadigd weefsel.

Wanneer de acné is verdwenen kunnen acnélittekens en hyperpigmentaties behandeld worden met IPL (MEDCOS) , microdermabrasie (CRYSTAL CLEAR), microneedling (CRYSTAL CLEAR), powerpeelings (REGIMA) en bindweefselmassage (CRYSTAL CLEAR).

In 8 stappen naar een acnévrije huid met een gezonde voeding!

1. Blijf weg van melk. Het is de perfecte natuurlijke voeding - maar alleen als je een kalf bent :)2. Eet voeding met een lage glycemische index. Suiker, calorierijke dranken en meelproducten verhogen de insulinewaarden en veroorzaken puistjes.3. Eet meer fruit en groenten, ze zijn rijk aan antioxidanten en ontstekingremmende stoffen.4. Neem gezonde, ontstekingsremmende vetten. Neem voldoende omega-3 (Perilla olie van Bioradix) en ontstekingsremmende omega-6 teunisbloemolie (Femme Protect van Bioradix)5. Eet voedsel met een positieve invloed op acné, kurkuma, gember, groene thee, noten, donkerpaarse en rode vruchten zoals bessen.6 .Neem voedingssupplementen zoals Perilla olie, Femme Protect, en Multivitamineral.7. Probeer probiotica, ze helpen ontstekingen in de darm, die in relatie staan met acné, te bestrijden - Floradicol met levende melkzuurbacteriên van Bioradix.8. Vermijd voeding waar je overgevoelig voor bent. Voedselallergieên zijn een veel voorkomende oorzaak van acné. Denk aan gluten, melk, gist en eieren. Denk aan mensen met een "leaky gut".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten