donderdag 19 april 2018

Eindelijk die kilo's kwijt! Getuigenis van Ellen.

Eindelijk die kilo's kwijt! Getuigenis van Ellen.Dank je wel Fran, dankzij jou ben ik eindelijk die kilo's kwijt! zegt Ellen met een grote glimlach. -13kg

Hoe komt het dat je met Kyalin bent begonnen? Ik had al zeker 1000 dingen uitgeprobeerd, al de soorten dieeten, tot een maagring en buikwandcorrectie toe. Ik ken Fran al sinds mijn jeugd en dacht dit ga ik nu als allerlaatste proberen, ik zag al verschillende mooie resultaten die Fran geboekt heeft met klanten.

Wat vond je gemakkelijk aan het Kyalin Afslankprogramma? Ik vind de maaltijden super lekker en de shakes ook. Op de chocoladeshake ben ik helemaal verzot, is even lekker als chocolademelk. Er is super veel variatie in de maaltijden zodat je kan afwisselen en je het gemakkelijk volhoudt. Voordien volgde ik al een soortgelijk dieet maar dat kon ik echt niet volhouden, er was een beperkt aanbod, en de shakes kwamen na 1 week al mijn oren uit.

Wat vond je moeilijk aan het Kyalin Afslankprogramma? Ik vond de start moeilijk , maar eenmaal dat je de structuur volgt dan is het eigenlijk super gemakkelijk. Veel eten na het plaatsen van de maagring was moeilijk, maar daar had Fran al snel alternatieven voor bedacht. Voor mij waren de shakes en soepen ideaal. Water drinken was ook moeilijk, maar toen ik een spafles met teut kocht ging het super gemakkelijk. Soms zijn wat kleine aanpassingen genoeg voor een groot resultaat.

Hoe snel had je resultaat? Na 1 week was ik al 2,6 kg kwijt. Het gaf me de motivatie om verder te doen, met geen enkel ander dieet had ik zo snel resultaat.

Vind je het Kyalinafslankprogramma duur? Ik vind het absoluut niet duur, zeker als je de grote blikken koopt. Uiteindelijk eet je anders toch ook, die uitgave heb je niet en die vervang je door de Kyalin maaltijden.

Ben je intussen op je streefgewicht? Ik ben al heel blij met het resultaat, ik heb 2 kledingmaten minder! Ik zou wel graag nog wat kilo's afvallen. Door familiale omstandigheden heb ik de laatste weken mijn dieet niet zo strikt gevolgd, maar ik ben wel stabiel gebleven. Deze week start ik terug zodat die laatste kilo's er definitief af zijn en ik slank op vakantie kan vertrekken.

Waarom zou je Kyalin en een begeleiding bij Skin Affair aanraden? Ik vind Kyalin niet duur, je hebt een uitgebreid aanbod met veel variatie, je hebt geen honger en geen onweerstaanbare drang naar zoet. Ik vind de begeleiding van Fran TOP, zonder haar was het me niet gelukt, dat bewees ik al in het verleden door de andere dieeten niet vol te houden. Ik besef nu zeker dat een professionel begeleiding een must is voor je resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten