vrijdag 29 juni 2018

Het geheim van mooie, verzorgde voeten!

Het geheim van mooie, verzorgde voeten!In de zomer draag je vaak open schoenen, en je voeten zijn dan échte eyecatchers. Vooral je teennagels verdienen daarom een extra verzorging en mogen er stralend uitzien! EEN PEDICURE vóór de zomer is hierbij geen overbodige luxe.

Bij Skin Affair bieden we verschillende pedicures aan, waarbij onder andere de nagels worden geknipt, de nagelriemen worden gezuiverd, eelt wordt verwijderd, ook ken je genieten van een massage indien gewenst... Voor ieder wat wils.

Wens je nog dat tikkeltje meer? Ontdek dan de Total Indulgence Feet en de medische Pedicure! Geniet van deze voetverzorging op basis van zee mineralen en zeezout, verfrissend en revitaliserend: Na een warm voetbad met zeemineralen worden de voeten gescrubd met zeezout die de huid verzachten.

Hierna passen we een medische pedicure toe en een masker van Dode Zeemodder wordt aangebracht. Dit masker gaat de huid verzorgen en hydrateren. We sluiten af met een deugddoende voetmassage!

Boek hier je afspraak: https://www.resengo.com/Code/Reservation/OR_Website_SiteReservationPage.asp?CID=1183&SCID=0&LC=NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten