dinsdag 27 november 2018

7 stappen voor een geslaagde feest make-up met contouring en strobbing!

7 stappen voor een geslaagde feest make-up met contouring en strobbing!Stap 1:Reinig je huid en ogen zorgvuldig. Wanneer je huid niet zorgvuldig gereinigd is zal je make-up niet goed houden.

Stap 2:Breng een serum, oogcrème, en dagverzorging aan. Zorg ervoor dat deze producten ook aangepast zijn aan je huidtype. Je make-up zal langer houden.

Stap 3:Kies de juiste foundation, je foundation mag geen masker worden. Je test dus steeds de juiste kleur. Vraag advies om de juiste kleur te bepalen. Ieder zijn job toch?

Stap 4:Breng je highlighter aan, een highlighter (de naam zegt het zelf) zal bepaalde delen van je gelaat oplichten. Dit zorgt ervoor dat je meer expressie in je gelaat krijgt. Je brengt highlighter aan op de neusbrug, onder de wenkbrauwen en in een driehoekje tussen de wenkbrauwen aan.

Stap 5:En als we higlighten gaan we toch ook contouren hé. Contouren zorgt ervoor dat bepaalde delen van je gelaat minder opvallen. We gebruiken hiervoor een poeder dat donkerder is dan je natuurlijke huidteint. Je kan hiervoor de contour palette van Pupa gebruiken.Op welke zone's gaan we contouren? Bekijk je gelaat aandachtig. Je moet je een perfect ovaal gelaat inbeelden. Elke zone die daarbuiten valt maken we iets donkerder. Vergeet zeker de onderkin niet om een mooie strakke kaaklijn te creëren. De donkere poeder brengen we ook aan op de neusvleugels, zo verkrijgen we een smalle neus. Probeer wat uit en kijk zelf wat je een mooi resultaat vindt.

Stap 6:Als de contrasten wat groot zijn uitgevallen, (misschien ben je net iets te kwistig geweest met de hightlighter en de contouring poeders) no worries! Ga met je poederborstel en het neutrale poeder over je ganse gelaat zodat de contrasten wat verzachten.

Stap 7:Oefen deze vorige stappen een aantal keer om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeft niet op dezelfde dag natuurlijk. Maar zoals je wel weet: oefening baart kunst! We hebben tenslotte nog een 3-tal weken :;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten